Visokotlačni perač s toplom vodom 500 bar, 30l/min, 100°C, dizelski motor

Visokotlačni sustav na potpuno pocinčanom podvožju. Čelična zaštitna konstrukcija služi kao preventivna mjera protiv štete i zastoja u radu. Plastični poklopac motora izrađen je od stakloplastike otporne na udarce i toplinu te štiti motor i pumpu od prljavštine i svodi razinu buke na minimum. Poklopac je također opremljen sa zvučnom izolacijom kako bi se izbjegle pritužbe na buku. Preliminarni filter za vodu od finog materijala održava konstantnu kvalitetu čiste vode. Spremnik za vodu je plastični monoblok bez spojeva i integriran je u uređaj, kompenzira variranje tlaka u dovodu i povećava vijek trajanja visokotlačne pumpe pomoću vode bez mjehurića. Kratkotrajni radovi s visokotlačnim peračem ili pripremanje područja primjene sada su mogući bez vanjskog dovoda vode. Pumpa s pogonom na radilicu niže brzine osigurava maksimalni kapacitet punjenja i izdržljivost spremnika. Servisiranje i troškovi održavanja smanjeni su zahvaljujući uporabi najkvalitetnijih materijala i komponenata. Jednostavan, ali čvrst dizajn pumpe osigurava jednostavnu i ekonomičnu zamjenu istrošenih dijelova čak i nakon godina uporabe.
Podešavanje tlaka je bestupanjsko. Radni tlak je podesiv. Regulator pritiska osigurava veći kapacitet, sigurniji rad i manje trošenje uređaja, uključuje postepeno pokretanje, smanjuje tlak crijeva u slučaju zastoja u radu te produžuje životni vijek mlaznica i dodatne opreme. Sigurnosni priključci kao što su lomne membrane ili sigurnosni ventili sprječavaju stvaranje prekomjernog tlaka. Komora za sagorijevanje (2x 33kW) dolazi s kućištem od nehrđajućeg čelika kako bi se spriječilo stvaranje korozije na vanjskom omotaču te velikom površinom za prijenos topline kako bi se osigurale optimalne vrijednosti emisije. Plamenik je ugrađen serijski u svrhu što preciznijeg i učinkovitijeg reguliranja temperature (manje histereze). Četvero-cilindarski DEUTZ dizelski motor s hlađenjem na ulje, snage 36,4 kW, zapremine 3.620 cm³ i rezervom snage u iznosu od 100% za neprekidnu uporabu. Motoru je značajno smanjen broj okretaja u svrhu zvučne izolacije, produljenja vijeka trajanja, produljenja perioda redovnog servisa i smanjenja potrošnje goriva. Vijek trajanja je oko 15.000 sati (ekvivalent kod vozila je cca. 900,000 km). Spremnik za loživo ulje je veliki plastični monoblok bez spojeva. Veličina spremnika omogućuje duge intervale između dva punjenja goriva. Spremnik je iz sigurnosnih razloga otporan na udarce i hrđu. Spremnik za gorivo je veliki plastični monoblok bez spojeva. Veličina spremnika omogućuje duge intervale između dva punjenja goriva. Spremnik je iz sigurnosnih razloga otporan na udarce i hrđu.

Radni pritisak 100 – 500 bar
Kapacitet 15 – 30 l/min
Temperatura vode 30 – 100° c
Snaga plamenika, struja 198 kW, 12 V, DC
Potrošnja goriva kod 60 % opterećenja 4,2 l/h loživo ulje
Diesel motor max, Izlazna snaga, brzina,
brzina praznog hoda, cilindra, kapacitet, sustav za hlađenje
36,4 kw / 33 kw 2100 rpm, 1000 rpm, 4 cyl., 3620 ccm, ulje
Potrošnja goriva ko 60% opterečenja 9 l/h
Snaga, broj okretaja pumpe, potreban predpritisak vode, max.temperatura ulazne vode 30 kw 1050 rpm, 2,0 – 8,0 bar, 40 °c
Standardna veličina sapnice 055 usgal/min / 1,70 mm
Zaštita od nedostatka vode uključivo
Sustav protiv zaleđivanja uključivo
Konstruiran za rad (sati/dan) 24
Garancija – jamstvo (mjeseci) 24
Kapacitet spremnika za vodu 400 l
Masa praznog uređaja 1430 kg, 2600 kg, 100 kg
Dužina x širina x visina 3690 x 1980 x 2050 mm
Zvuk buka 75, 99 db
Kataloški broj g572

U svrhu sigurnosti čitavog sustava neke od ugrađenih komponenti premašuju zakonske sigurnosne propise. Nadgledanje rada uređaja vrši se putem pouzdanog “Falch easy” elektroničkog sustava kontrole. Na zaslonu su prikazani broj okretaja u minuti, tlak, radni sati, sati održavanja i mnogi drugi parametri. Brojač radnih sati omogućuje jednostavnu kontrolu vremena rasprskavanja i intervala između dva servisa. Protuprovalni uređaj štiti od krađe jedinice koje su noću ostavljene na mjestu uporabe.

Sustav protiv smrzavanja štiti pokretne dijelove od mraza na brz i jednostavan način te osigurava rad tokom čitave godine. Sustav za omekšavanje vode sprječava kvarove i gubitak tlaka uzrokovane naslagama kamenca na grijaćima, crijevima i dodatnoj opremi. Škripac za brzo i jednostavno sklapanje i rasklapanje prljavih ili oštećenih dijelova na licu mjesta. Pumpa za čišćenje s ugrađenom baterijom za napajanje opskrbljuje potrošače vanjske vode s vodom iz spremnika stroja, npr. pri jednostavnom čišćenju stroja nakon, te ih čini neovisnima o vanjskim priključcima za vodu. Ostali pribor za čišćenje dostupan je u dodatnoj opremi.
Uz uređaj dolazi i držač s kutijom za pribor te držač za dva koluta namijenjena za namotavanje crijeva za dovod vode od 25m i 3/4 cola.
Visokotlačno crijevo “nonstop 5” (30 m, 500 bar, 155 °C) ima zahvaljujući svom unutarnjem promjeru od 10 mm samo oko 1/3 gubitka tlaka u usporedbi s crijevom od 8mm. Dva čelična umetka osiguravaju iznimnu izdržljivost bez ikakvih troškova popravka. Jedinstveni brzorastavljivi priključci od nehrđajućeg čelika koji dolaze uz falch crijeva omogućuju uštedu vremena pri sklapanju i rasklapanju čak i nakon godina korištenja. Pripadajući kolut za namatanje visokotlačnog crijeva osigurava veliku uštedu vremena i prostora.
Visokotlačni pištolj “Falch gun 5” sa servo kontrolom i pametnom iglom za čišćenje mlaznice osigurava kontinuirani mlaz i eliminira mogućnost bolova u rukama i zglobovima prilikom duljeg korištenja.
Mlazna cijev opremljena je za siguran rad. Zahvaljujući pojačanoj zaštiti za ruke i metalnim cijevima, otklonjena je mogućnost izvijanja cijevi ili oštećenja navojnih spojki (nehrđajući čelik), čak i ako cijev slučajno padne na pod. Dodatna oprema Falch pruža dodatne mogućnosti i uštedu vremena tijekom uporabe. Optimalna zaštitna odjeća i stručni tečajevi omogućuju radnicima brže i bolje rezultate.

Usluga: naši servisni partneri diljem cijelog svijeta spremni su opskrbiti vas rezervnim dijelovima i pružiti usluge popravaka.

Jamstvo: Falch nudi 24 mjeseca garancije s neograničenim radnim satima za kompletnu opremu. Pozivamo se na naše jamstvene uvjete.

Preuzmite brošuru:
trail-jet-30-500-30-100-d

Galerija Trail jet 30 d hot water

Video Trail jet 30 d hot water

Visokotlačni perač s toplom vodom 500 bar, 30l/min, 100°C, dizelski motor

Visokotlačni sustav na potpuno pocinčanom podvožju s naletnom kočnicom i trokomornim spremnikom radi bržeg puštanja u pogon pri novim područjima primjene kako bi se zauzela specifična pozicija na tržištu u odnosu na konkurenciju te radi osiguravanjaradne kvalitete najviše razine. Ovaj Falch sustav s prikolicom zadivit će ne samo vaše klijente, nego i vaše zaposlenike. Čelična zaštitna konstrukcija služi kao preventivna mjera protiv štete i zastoja u radu. Plastični poklopac motora izrađen je od stakloplastike otporne na udarce i toplinu te štiti motor i pumpu od prljavštine i svodi razinu buke na minimum. Poklopac je također opremljen sa zvučnom izolacijom kako bi se izbjegle pritužbe na buku. Preliminarni filter za vodu od finog materijala održava konstantnu kvalitetu čiste vode. Spremnik za vodu je plastični monoblok bez spojeva i integriran je u uređaj, kompenzira variranje tlaka u dovodu i povećava vijek trajanja visokotlačne pumpe pomoću vode bez mjehurića. Kratkotrajni radovi s visokotlačnim peračem ili pripremanje područja primjene sada su mogući bez vanjskog dovoda vode. Pumpa s pogonom na radilicu niže brzine osigurava maksimalni kapacitet punjenja i izdržljivost spremnika. Servisiranje i troškovi održavanja smanjeni su zahvaljujući uporabi najkvalitetnijih materijala i komponenata. Jednostavan, ali čvrst dizajn pumpe osigurava jednostavnu i ekonomičnu zamjenu istrošenih dijelova čak i nakon godina uporabe.
Podešavanje tlaka je bestupanjsko. Radni tlak je podesiv. Regulator pritiska osigurava veći kapacitet, sigurniji rad i manje trošenje uređaja, uključuje postepeno pokretanje, smanjuje tlak crijeva u slučaju zastoja u radu te produžuje životni vijek mlaznica i dodatne opreme. Sigurnosni priključci kao što su lomne membrane ili sigurnosni ventili sprječavaju stvaranje prekomjernog tlaka. Komora za sagorijevanje (2x 33kW) dolazi s kućištem od nehrđajućeg čelika kako bi se zauvijek spriječilo stvaranje korozije na vanjskom omotaču te velikom površinom za prijenos topline kako bi se osigurale optimalne vrijednosti emisije. Plamenik je ugrađen serijski u svrhu što preciznijeg i učinkovitijeg reguliranja temperature (manje histereze). Četvero-cilindarski DEUTZ dizelski motor s hlađenjem na ulje, snage 36,4 kW, zapremine 3.620 cm³ i rezervom snage u iznosu od 100% za neprekidnu uporabu. Motoru je značajno smanjen broj okretaja u svrhu zvučne izolacije, produljenja vijeka trajanja, produljenja perioda redovnog servisa i smanjenja potrošnje goriva. Vijek trajanja je oko 15.000 sati (ekvivalent kod vozila je cca. 900,000 km). Spremnik za loživo ulje je veliki plastični monoblok bez spojeva. Veličina spremnika omogućuje duge intervale između dva punjenja goriva. Spremnik je iz sigurnosnih razloga otporan na udarce i hrđu. Spremnik za gorivo je veliki plastični monoblok bez spojeva. Veličina spremnika omogućuje duge intervale između dva punjenja goriva. Spremnik je iz sigurnosnih razloga otporan na udarce i hrđu.

Radni pritisak 100 – 500 bar
Kapacitet 15 – 30 l/min
Temperatura vode 30 – 100° c
Snaga plamenika, struja 198 kW, 12 V, DC
Potrošnja goriva kod 60 % opterećenja  4,2 l/h loživo ulje
Diesel motor max, Izlazna snaga, brzina,
brzina praznog hoda, cilindra, kapacitet, sustav za hlađenje
36,4 kw / 33 kw 2100 rpm, 1000 rpm, 4 cyl., 3620 ccm, ulje
Potrošnja goriva ko 60% opterečenja 9 l/h
Snaga, broj okretaja pumpe, potreban predpritisak vode, max.temperatura ulazne vode 30 kw 1050 rpm, 2,0 – 8,0 bar, 40 °c
Standardna veličina sapnice 055 usgal/min / 1,70 mm
Zaštita od nedostatka vode uključivo
Sustav protiv zaleđivanja uključivo
Konstruiran za rad (sati/dan) 24
Garancija – jamstvo (mjeseci) 24
Kapacitet spremnika za vodu 400 l
Masa praznog uređaja 1430 kg, 2600 kg, 100 kg
Dužina x širina x visina 3690 x 1980 x 2050 mm
Zvuk buka 75, 99 db
Kataloški broj g572

Pošaljite upit