Putzmeister Strobber WA 800 B sa integriranom pripremom vode

Alati za čišćenje nikada nisu bila tako ekološki prihvatljiviji. Ova nova verzija WA sustava pranja čisti vaš alat brzo i temeljito. WA 800-B pročišćava otpadne vode automatski pomažete da se očuva okoliš.

Ako umetnete valjak u sastavni valjak čistač, na primjer, 8 mlaznica vode čiste valjak gotovo odmah na tlak od cca. 25 bar / 365 PSI. otpadnih voda se skuplja u kontejner postavljena ispod, koji je zatvoren s posebnim preljeva utikač. Nakon što se čisti oko 15 valjaka, treba sipati reaktanta u kontejner. Sastavna cirkulacijska pumpa miješa barijeru agent i zagađene vode temeljito za oko 10 minuta. Utvrđuje boje na dnu posude u tom roku. Voda je ispuštena preko preljeva utikač. Ostaci boje su zadržani, a zatim teče u filter sustav WA 800-B zajedno sa ostatkom vode. Preostale vode zatim se filtriraju i učinkovito pročišćavaju.
Karakteristike:

 • Pumpa kompletno uronjena u tank 230 – 250 V / 50 Hz, brzina isporuke 60 l / min.
 • Filter sustav s izmjenjivom košari od nehrđajućeg čelika sa fabri filter
 • Dužina: 800 x 800 x 1340 mm
 • Težina pribl. 80 kg
 • S integriranim WAB pripreme vode i čistač valjka WAW Strobber

Standardna oprema za Strobber WA 800-B

Ventil priključci za vodu, cirkulacijska pumpa sa vremenskom kontrolom, mrežasta Strobber filter košara izrađena od nehrđajućeg čelika, Strobber tkanina filtar, dvije utičnice, potopne crpke (senzor pod kontrolom), crijevo za dovod pare, za čišćenje crijeva, čišćenje i slavinu s 2 priključka bajonet vijka, četkom fijasko rešetke, valjkom čišći Strobber WAW, visokotlačna pumpa, Strobber valjak isječak za zaključavanje valjaka, dipstick za bitak pijan u visokotlačna pumpa, priručnik za rad.

  POŠALJITE UPIT

  Email:

  Upit: